Tapahtumia.

Metsästysseuran Tapahtumia.

Längelmäen Metsästysseuran jäsentenväliset ampumakilpailut pidettiin Lullin ampumaradalla Su 8.9.2019 alk klo 1200. Paikalla kymmenkunta osallistujaa eri lajeihin. Sää oli aurinkoinen eikä tuulikaan haitannut ampumasuorituksia. Tulokset olivat edellisvuosien kaltaisia mutta pieniä iloisia muutoksiakin saatiin tuloslistoihin. Alla muutama kuva tapahtumasta ja voittajista. Kiitokset Pekka Pohjoselle tapahtuman järjestämisestä. Kiitokset myös kirjurillemme Mari Salmiselle ja valokuvaajallemme Johanna Laulaiselle, sekä kaikille mukana olleille.

Kiertopalkinnot Kivääri ja Haulikko

Metsästyshaulikko 3 parasta.

Metsästystrap 3 parasta

Metsästysluodikko 3 parasta

TIEDOTE:

Suomen riistakeskus järjestää koulutuksia hirvieläinten metsästäjille ja metsästyksenjohtajille Etelä- ja Pohjois-Hämeen alueella seuraavasti:

Kangasala 27.8. klo 18:00 Lukion auditorio, Finnentie 42 36200 Kangasala
Tammela 28.8. klo 18:00 Kunnantalon valtuustosali, Hakkapeliitantie 2 31300 Tammela
Valkeakoski 29.8. klo 18:00 Juhansali, Suutarinlahti 21 37770 Tarttila
Ruovesi 3.9. klo 18:00 Seurakuntakeskus Ruovesi-sali, Honkalantie 8 34600 Ruovesi
Hämeenlinna 4.9. klo 17:30 Vanajaveden opisto auditorio, Jaakonkatu 28 13100 Hämeenlinna
Lahti 5.9. klo 18:00 Koulutuskeskus Salpaus auditorio, Ståhlberginkatu 4 C 15110 Lahti

Tilaisuuksissa käydään läpi metsästyksenjohtajaosion lisäksi mm. hirvieläinten biologiaa ja valikoivaa verotusta, hirvitalousalueen verotustavoitteita ja -suosituksia, verotussuunnittelua sekä Oma riista -palvelun ja ajantasaisen hirvitiedon hyödyntämistä.

Koulutukset ovat suunnattu kaikille hirvieläinten metsästäjille ja metsästyksenjohtajille. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Timo Ruuska
Hirvitalousaluesuunnittelija
Suomen riistakeskus
timo.ruuska@riista.fi

LÄNKIPOHJAN KESÄTORITAPAHTUMA.
10.8.2019 klo 9-12.00
Längelmäen metsästysseura ry. 80v.

Kesätoritapahtuma järjestettiin aurinkoisessa ja lämpöisessä säässä, paikalla oli eri alojen edustajia tuotteineen sekä Kalliomäki Bros yhtye Seppo Kanervon johdolla.
Oli eläinten tunnistusta, arpajaiset, konehirvinäytöksiä ja eri metsästyskoirarotuja paikalla toriväen ihmeteltävänä. Metsästysseura tarjosi toriväelle ravintola vallesmannin valmistaman erittäin maukkaan hirvikeiton.
Väkeä oli torilla tungokseen asti, liekö aurinkoinen sää saanut väen liikkeelle.
Alla muutamia kuvia tapahtumasta.