Hirvieläinjaostot.

Hirvieläinjaostojen toimintaa.

Jaostot toimivat myös kaudella 2020-2021, hirviluvat ja peuraluvat ovat tulleet ja metsästys on kohtapuoliin alkamassa kunhan kelit hieman kylmenevät. Alueella on kohtalainen hirvi, peura, ja metsäkauriskanta. Peuran ja kauriin osalta sitä verottaa myös alueella olevat ilvekset joten vasatuotto on ollut heikonlainen. Sen seurauksena peura ja kauriskanta on pysynyt kohtuullisena eikä ole päässyt kasvamaan liian suureksi.

Alla muutama kuva viimesyksyn jahdeista. Kuvissa myös yhteisluvan muiden seurojen jäseniä.

Längelmäen Metsästysseura ry.n historian ensimmäiset hirviluvat haettiin kaudelle 2018. Metsästyseuran historian ensimmäinen hirvi ammuttiin 2018 syksyllä ja ampujana oli seuran jäsen Riku Landström. Hirvi oli komea uroshirvi, ampujasta ja hirvestä kuva alla heti kaadon jälkeen. Kuva myös hirviporukan käskynjaosta ja metsällä olosta.